Visual
Visual

OPEL CORSA 120 Jaar Edition

Nú rijklaar voor € 20.249

Of maandelijks vanaf € 120*

Vraag een offerte aan

Innovatief, luxe en sportief

Een aantrekkelijk design, een premium interieur, opwindende techniek en geweldige rijeigenschappen: de Corsa geeft u in alle opzichten het gevoel in een auto van een hogere klasse te rijden. Toch is de Corsa óók heel betaalbaar en zuinig. Innovatieve Duitse techniek maakt rijden in de Corsa veiliger, gemakkelijker en véél leuker

Rijk uitgerust

  • › Unieke "120 jaar" badge automatten
  • › Digitale radio (DAB+)
  • › 16-inch lichtmetalen velgen
  • › Navi 4.0 IntelliLink-geïntegreerd navigatiesysteem
  • › Licht- en regensensor
  • › Apple CarPlay ondersteuning en audiostreaming

Maak een
overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Corsa? In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren voor u klaar.

Kom proefrijden

Direct een inruilvoorstel of contact opnemen met ons?

Contact opnemen Contact opnemen

Contact opnemen

Inruilvoorstel Inruilvoorstel

Inruilvoorstel

ONTDEK DE OPEL CORSA

Plan je proefrit

Neem contact op

Alle rechten voorbehouden. Dit niet-doorlopend kredietaanbod wordt gedaan door Opel Finance, handelsnaam van Opel Finance N.V. te Breda (KvK nr. 24107861, AFM registernr. 12013025). Het jaarlijks kostenpercentage is de prijsaanduiding van het krediet, hierin worden de totale kosten voor het krediet uitgedrukt als jaarlijks percentage van het totale kredietbedrag. Voor informatie over de voorwaarden en het standaard informatieblad kunt u terecht bij uw Opel dealer, telefonisch bij Opel Finance (076-5448932) of kijk op www.opelfinancialservices.nl/particulier. . Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Rekentabel

Opel Finance behoudt het eigendom van de auto tot het krediet (inclusief de verschuldigde rente) is terugbetaald. Uw Opel dealer en Opel Finance geven geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Uw Opel dealer bemiddelt voor Opel Finance (en mogelijk ook voor andere kredietaanbieders) op basis van een contractuele verplichting. Het financieringsaanbod wordt gedaan onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de kredietaanvraag door Opel Finance.