Visual
Visual

OPEL KARL 120 Jaar Edition

Nú rijklaar voor €  13.400

Of maandelijks vanaf € 120*

Vraag een offerte aan

COMPACT EN WAANZINNIG COMPLEET!

De Opel KARL trekt overal bewonderende blikken. Dat is geen wonder, want hij biedt veel meer dan u van een auto in deze prijsklasse zou verwachten. Eerst zien, dan geloven? Maak dan snel een proefrit om de geweldige eigenschappen van de KARL zelf te ervaren.

Rijk uitgerust

  • › Unieke "120 jaar" badge automatten
  • › Hill Start Assist
  • › Airconditioning
  • › 5 Volwaardige zitplaatsen
  • › Cruise Control
  • › Elektrisch verstelbare buitenspiegels
  • › Geïntegreerde radio met stuurwielbediening

Maak een
overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de KARL? In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren voor u klaar.

Kom proefrijden

Direct een inruilvoorstel of contact opnemen met ons?

Contact opnemen Contact opnemen

Contact opnemen

Inruilvoorstel Inruilvoorstel

Inruilvoorstel

ONTDEK DE OPEL KARL

Plan je proefrit

Neem contact op

Alle rechten voorbehouden. Dit niet-doorlopend kredietaanbod wordt gedaan door Opel Finance, handelsnaam van Opel Finance N.V. te Breda (KvK nr. 24107861, AFM registernr. 12013025). Het jaarlijks kostenpercentage is de prijsaanduiding van het krediet, hierin worden de totale kosten voor het krediet uitgedrukt als jaarlijks percentage van het totale kredietbedrag. Voor informatie over de voorwaarden en het standaard informatieblad kunt u terecht bij uw Opel dealer, telefonisch bij Opel Finance (076-5448932) of kijk op www.opelfinancialservices.nl/particulier. . Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Rekentabel

Opel Finance behoudt het eigendom van de auto tot het krediet (inclusief de verschuldigde rente) is terugbetaald. Uw Opel dealer en Opel Finance geven geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Uw Opel dealer bemiddelt voor Opel Finance (en mogelijk ook voor andere kredietaanbieders) op basis van een contractuele verplichting. Het financieringsaanbod wordt gedaan onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de kredietaanvraag door Opel Finance.