Wie zijn wij.


Autocentrum van Vliet heeft een rijke historie en bestaat inmiddels al 138 jaar. Naast de Opel dealerschappen in Woerden en Bodegraven behoort ook een universeel autoschadeherstelbedrijf in Harmelen tot onze groep.

We streven ernaar om met onze medewerkers groei te realiseren en een organisatie neer te zetten waar men graag een auto koopt, laat onderhouden en repareren.

Historie

In 1879 startte overgroot opa G.C. van Vliet een smederij in de Havenstraat te Woerden. Door de snelle groei van zijn bedrijf was de bedrijfsruimte als snel te klein. Er werd besloten grond aan te kopen aan de toenmalige rand van Woerden. Daar was nog ruimte voldoende voor expansie. Er werd besloten om aan de rand van Woerden ook te beginnen met de fabricage van fietsen onder de naam "Struijsvogel".

Met het verschijnen van de auto in de straten van Woerden ontstond de vraag naar onderhouds- en reparatiefaciliteiten. De handige smid en fietsenbouwer zag daar wel brood in en Garage G.C. van Vliet & Zn BV was een feit. De verkoop werd pas jaren later opgepakt.

De eerste auto`s haalde de grondlegger van ons concern zelf op in de haven van Antwerpen. Daar kwamen de in Amerika gebouwde modellen aan de wal. Het aankoopbedrag van enkele duizenden guldens werd terplekke afgerekend.

Heden

Natuurlijk gaat het er heden ten dagen heel anders aan toe. De markt is sneller, de mensen veeleisender en de auto`s van allerlei moderne snufjes voorzien. Maar de klantgerichtheid, service, betrouwbaarheid en scherpe prijzen zijn niet veranderd. Daarom is Autocentrum van Vliet wat het nu is, een fijn bedrijf om zaken mee te doen!