Acquire

Grandland X Hybrid

Advies rijklaarprijs vanaf € 41.449 (incl. BTW/BPM)

De Opel Grandland X Hybrid

Vanaf € 43.049

of € 479 /mnd via Opel Private Lease

De nieuwe efficiënte plug-in hybride Grandland X Hybrid en 4-wiel aangedreven Hybrid4 maken elke dag ongekend avontuurlijk, met een atletisch design, innovatieve technologie en slimme assistentiesystemen.

The Big Event

The Big Event is er weer! Van 4 t/m 9 oktober ontvang je tot € 2.000 extra inruilwaarde, een tank-of laadpas t.w.v. € 500 én € 250 aan gratis accessoires op alles wat rolt of rijdt! En kies je voor een van onze aantrekkelijke voorraadmodellen, dan kan je direct wegrijden. Bereken direct jouw inruilwaarde!

Bereken jouw inruilwaarde

EXTERIEUR /

Door de combinatie van twee elektromotoren met een krachtige turbo-benzinemotor kunt u in de Grandland X Hybrid optimaal zuinig en milieubewust rijden. Wanneer u volledig elektrisch rijdt, heeft u een rijbereik van ca. 50 km, wat ruim voldoende is voor veel dagelijkse ritten. In deze modus is de CO2-uitstoot gereduceerd tot nul, omdat de verbrandingsmotor niet gebruikt wordt. En nog een groot voordeel: de kosten zijn uitzonderlijk laag, terwijl u aan dynamiek niets inlevert.

KEUZEVRIJHEID /

Dankzij zijn hybride technologie biedt de GrandlandX Hybrid4 u alle vrijheid om te rijden zoals u dat wilt. Met de keuze uit vier rijmodi profiteert u van de dynamiek en de kracht van een crossover én de zuinigheid van een elektrische auto. U kunt eenvoudig schakelen tussen de volgende rijmodi: Elektrisch, Hybride, Sport en 4-wielaandrijving

OPTIMAAL GEMAK /

Het opladen van de Grandland X Hybrid4 is eenvoudig. Net zoals een volledig elektrische auto kunt u hem opladen bij elk openbaar laadpunt, maar ook thuis aan een gewoon stopcontact of een speciale thuislader. Zo is het gemakkelijk om de elektromotor overal op te laden, zodat u zo zuinig mogelijk kunt rijden én uw CO2-uitstoot kunt beperken.

 

 

Tot € 2.000 extra inruilwaarde, een tank- of laadpas en gratis accessoires

Profiteer van The Big Event

Bestel jouw nieuwe Grandland X Hybrid direct online via Opel Private Lease

Bestel online

Direct rijden? Ontdek onze aantrekkelijke voorraadmodellen

Bekijk onze voorraad

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Corsa-e

Ontdek de Corsa-e

De nieuwe Opel Mokka-e

Ontdek de nieuwe Mokka-e

De Opel Grandland X

Ontdek de Grandland X