Acquire

Nieuwe Opel Insignia

Advies rijklaarprijs vanaf € 40.249 (incl. BTW/BPM)

De Opel Insignia

Vanaf € 40.249

De nieuwe Opel Insignia is Duitse techniek in zijn meest verfijnde vorm. De Insignia Grand Sport biedt onovertroffen efficiëntie, de aantrekkelijke lijnen van een sportieve sedan en innovatieve IntelliLux LED® Pixel-koplampen.

Ook verkrijgbaar als Sports Tourer met extra veel laadruimte.

The Big Event is er weer!

Profiteer van € 2.000 extra inruilwaarde op alles wat rolt op rijdt. Daarnaast ontvang je een tankpas t.w.v. € 500 én € 250 aan gratis accessoires! Bereken direct jouw Autotelex inruilwaarde.
Meer interesse in Private Lease?
Dan profiteer je tijdens The Big Event van extra scherpe Private Lease tarieven.

EXTERIEUR /

De nieuwe Insignia Grand Sport heeft een opvallend gestroomlijnd design en een uniek karakter, dat zijn naam alle eer aandoet. De slanke LED-koplampen en -achterlichten met het kenmerkende "Wing"-design van Opel en de dubbele verchroomde uitlaat benadrukken zijn hoge klasse.

INTELLILUX VERLICHTING /

Maak kennis met de nieuwste verlichtingstechnologie van Opel: IntelliLux LED® Pixel-koplampen bieden ongeëvenaard helder zicht in het donker. U kunt continu met grootlicht rijden, zonder het risico anderen te verblinden. Elke koplamp bestaat uit 84 LED-elementen, die afhankelijk van de verkeerssituatie automatisch in- en uitschakelen.

INTERIEUR /

Elegant, ergonomisch en ruim: in de nieuwe Insignia voel je je direct thuis. Geniet van een harmonieus en modern design, hoogwaardige materialen en een interieur dat volledig op de bestuurder gericht is. De nieuwe Insignia Grand Sport biedt alles om een perfecte rijervaring te garanderen.

Bestel jouw nieuwe Insignia direct online via Opel Private Lease

Direct online bestellen

Direct rijden? Ontdek onze aantrekkelijke voorraadmodellen

Bekijk onze voorraad

Ontvang tijdens The Big Event tot € 2.000 extra inruilwaarde + veel extra's

Ontdek The Big Event

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Crossland

Ontdek de Crossland

De nieuwe Opel Mokka

Ontdek de nieuwe Mokka

De Opel Grandland X

Ontdek de Grandland X