Opel Mokka-e Opel Mokka-e

€ 2.950 Overheidssubsidie + € 2.950 van Opel

Op een nieuwe 100% elektrische Opel Mokka Electric


Opel heeft een duidelijke missie: we gaan voor ‘Heel Holland Elektrisch’. Inmiddels zijn er al 9 geëlektrificeerde modellen op de markt, in 2024 bieden we van ieder model minimaal één elektrische variant en in 2028 is Opel een 100% elektrisch automerk. Om dit te realiseren is continue elektrisch rijden onder de aandacht brengen én stimuleren een belangrijk doel binnen Opel. Niet voor niets verdubbelen wij nu dan ook de overheidssubsidie op een Opel Mokka Electric. Kies voor de Mokka Electric met een gedurfd design, groot rijbereik, easy laden en de topklasse als het gaat om elektrisch rijden en wij garanderen je in ieder geval 8 jaar garantie op de batterij én € 2.950 overheidssubsidie die Opel verdubbelt tot € 5.900 op een Opel Mokka Electric. Liever Private Leasen? Dat kan natuurlijk ook. Bij Opel gelden ook altijd aantrekkelijke Private Lease tarieven. Gaat je voorkeur uit naar de 100% elektrische Corsa Electric dan profiteer je van € 2.950 overheidssubsidie.

DE 100% ELEKTRISCHE OPEL MOKKA ELECTRIC EDITION 

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie van pure, uitdagende rijdynamiek?

Opel Mokka-e

DE 100% ELEKTRISCHE OPEL CORSA ELECTRIC EDITION 

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie van pure, uitdagende rijdynamiek?

Opel Corsa-e

Liever Private Leasen?

Dat kan natuurlijk ook. Bij Opel gelden ook altijd aantrekkelijke Private Lesse tarieven.

Meer informatie